Om The Nerd Herd…

The Nerd Herd är en flerfaldigt prisbelönt teknisk podcastshow med fokus på Microsoftplattformen. Programledare är Markus. Han återfinns numera på TrueSec och där hitta man också den långtida vapenbrodern – Mikael Nyström, MVP – Micke Nyström behöver knappast någon introduktion då han är kanske Sveriges mest efterfrågade infrastrukturkonsult och talare. Den tredje personen i gänget är Johan Persson, som även han varit med länge. Också Johan kommer ifrån TrueSec.

I The Nerd Herd så får du höra dessa tre, under glada och avslappnade former, ge sin syn på vad som händer i Microsoftvärlden, de analyserar vad det kommer ha för effekter på IT Sverige och erbjuder tips och råd om hur du kan på bästa sätt få användning av detta själv!

Annons
kommentarer
  1. Philip skriver:

    Vissa kan väl hålla ner sitt förakt för sina kunder så vore det trevligare å lyssna på.

    • Mikael Nystrom skriver:

      Det handlar alls inte om förakt, det bästa vi vet är att jobba med kunder, det är det vi lever för och på. Men, det är extremt frustrerande att upprepade tillfällen varje vecka hamna I diskussioner där man inte kommer någon vart baserat på ”religion” och bakåtsträvare. Men jag håller med dej, det behöver vi inte tjata om I den här podcasten, det kan vi göra genom primalskrik där ingen hör. Så vi skärper till oss helt enkelt. Tack för att du sa till, det uppskattas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s